Om Hyfda

Hjem » Om Hyfda
Om Hyfda2022-03-04T09:40:08+01:00

Hyfda er en markedsføringsbasert

Ofte stilte spørsmål

Hva er Hyfda?2021-07-16T10:57:32+02:00

Hyfda er et nettsted drevet av det norske markedsføringsbyrået Fonvig Group. Hyfda har til formål å hjelpe nordmenn å finne de beste produktene til de beste og billigste prisene på nett. Hyfda er din shopping guide på nett.

Oversikt

Les mer om nettstedet Hyfda, selskapet bak det og hvordan vi kan hjelpe deg.

Hyfda er en del av markedsføringsbedriften Fonvig Group som står bak en rekke nettsteder og bloggs i Danmark, Norge og på internasjonalt plan. Fonvig Group er utviklet og drives av den danske gründer Steffen Fonvig med bopel i Oslo, Norge.

Organisasjonsnummer 925 414 506

Hvis du er interessert i Hyfda, kan du følge oss på forretningsmediet Linkedin. Du kan finne siden vår ved å søke etter Hyfda på Linkedin.

Hyfda er utviklet og drevet av seriegründer Steffen Fonvig. Han flyttet til Norge i mai 2018 og har siden jobbet med å få Hyfda til Norge. Med en enorm mangel på nettbutikker og et utvalg produkter i Norge, var det helt naturlig for Hyfda å bli en realitet i Norge, og med en bopel der oppe ble denne drømmen og visjonen satt ut i verden.

Steffen Fonvig står bak flere selskaper, startups og prosjekter rundt om i Skandinavia og er en kjent skikkelse innen online markedsføring og søkemotoroptimalisering i Danmark. Han driver også en gründerblogg på nettstedet sitt Steffenfonvig.dk, der han deler erfaringer og kunnskap om å være en gründer, jobbe med online markedsføring og hvordan komme seg på Google, i tillegg til mye mer som definitivt er av interesse for deg der er en gründer.

Du kan følge Steffen Fonvig på forskjellige sosiale medier eller lese bloggen hans på personlig hjemmeside, det er imidlertid på dansk

Hyfda leter stadig etter nye partnere og kontakter som kan hjelpe oss med å gjøre selskapet mer vellykket.

Hyfda elsker å lage morsomme og spennende konkurranser. Disse konkurransene finner du på våre sosiale medieprofiler på Facebook og Instagram. Det er ingen faste tider for disse konkurransene, og det kan derfor være smart å følge oss på de to sosiale mediene, slik at du ikke går glipp av en av konkurransene våre.

Har du et flott produkt som du synes passer inn i nettbutikken vår? Da kan du kontakte oss og fortelle oss hvorfor vi må selge akkurat ditt produkt i vår nettbutikk.

Trenger du hjelp? I vår kundeservice finner du svar på de ofte stilte spørsmålene, samt kontaktinformasjon som kan hjelpe deg.

Partners

Se vår fantastiske og spennende samarbeidspartnere

Go to Top