Ambassadør og influenser

Bli ambassadør hos oss

Oversikt

Hyfda er et aksjeselskap (as) som ble grunnlagt av den danske gründeren Steffen Fonvig. Du finner Hyfda as på Brønnøysundregistrene i deres register søk. Hyfda as har en adresse i Oslo, der nettbutikken og selskapet drives, men vi har ingen fysisk butikk enda, og du kan derfor bare handle våre produkter gjennom vår nettbutikk.

Organisasjonsnummer 922 829 837

Hvis du er interessert i Hyfda som selskap, kan du følge oss på forretningsmediet Linkedin. Du kan finne profilen vår ved å søke etter Hyfda på Linkedin.

Hyfda er utviklet og drevet av seriegründer Steffen Fonvig. Han flyttet til Norge i mai 2018 og har siden jobbet med å få Hyfda til Norge. Med en enorm mangel på nettbutikker og et utvalg produkter i Norge, var det helt naturlig for Hyfda å bli en realitet i Norge, og med en bopel der oppe ble denne drømmen og visjonen satt ut i verden.

Steffen Fonvig står bak flere selskaper, startups og prosjekter rundt om i Skandinavia og er en kjent skikkelse innen online markedsføring og søkemotoroptimalisering i Danmark. Han driver også en gründerblogg på nettstedet sitt Steffenfonvig.dk, der han deler erfaringer og kunnskap om å være en gründer, jobbe med online markedsføring og hvordan komme seg på Google, i tillegg til mye mer som definitivt er av interesse for deg der er en gründer.

Du kan følge Steffen Fonvig på forskjellige sosiale medier eller lese bloggen hans på personlig hjemmeside, det er imidlertid på dansk

Hyfda leter stadig etter nye partnere og kontakter som kan hjelpe oss med å gjøre selskapet mer vellykket.

Hyfda elsker å lage morsomme og spennende konkurranser. Disse konkurransene finner du på våre sosiale medieprofiler på Facebook og Instagram. Det er ingen faste tider for disse konkurransene, og det kan derfor være smart å følge oss på de to sosiale mediene, slik at du ikke går glipp av en av konkurransene våre.

Har du et flott produkt som du synes passer inn i nettbutikken vår? Da kan du kontakte oss og fortelle oss hvorfor vi må selge akkurat ditt produkt i vår nettbutikk.

Trenger du hjelp? I vår kundeservice finner du svar på de ofte stilte spørsmålene, samt kontaktinformasjon som kan hjelpe deg.