Hvordan tjene penger på nett?

Hvordan tjene penger på nett?

juli 15, 2021

Hvordan tjene penger på nett

Det fins mange måter å tjener ekstra penger på og avhengig av ambisjonene og hensikten din med å finne nye inntektsmuligheter, da er det forskjellige måter som er bedre enn andre. I denne artikkel kan du finne svaret på hvilke inntjeningsmetoder som er best for deg.

Det skjer ofte sist på måneden, vi tenker «jeg trenger veldig noen flere penger» også når lønnen kommer seg inn på konto, da glemmer vi alt om det, frem til det skjer igjen.

Dumt, muligvis – men nå er du her og forhåpentligvis kan vi hjelpe deg med å finne en bra måte å tjene noen ekstra penger på, slik du ikke står i denne dumme situasjonen på nytt igjen på slutten av måneden.

De metodene som vi vil komme inn på i guiden er både passive og aktive inntjeningsmetoder å tjene penger på og enkelte krever at du har en startkapital og eventuell kunnskap eller erfaring, mens andre kan enhver gjøre, uten kapital, erfaring eller noen bestemt kunnskap, med andre ord, det er noe for alle her.

Ofte stilte spørgsmål

Kan du tjene penger på nettet?2021-07-15T18:45:16+02:00

Svaret er ganske enkelt, ja du kan. Du kan faktisk tjene mye penger på nettet, det er mange mennesker (til og med fremmede) som lever av inntektene sine på nettet. Dette er selvfølgelig ikke for alle, og det krever like mye krefter og tid som en vanlig jobb der du jobber minimum 37 timer i uken, men det kan definitivt gjøres.

Hvordan tjene penger på nett?2021-07-15T18:44:58+02:00

Det er mange forskjellige måter å tjene penger på nettet, den enkleste måten er å svare på betalte spørreundersøkelser online, en annen, mer krevende, men samtidig lønnsom metode er å bruke affiliate markedsføring.

5 smarte måter for å tjene penger på nett

Det finnes mange måter å tjene penger på nett på og i denne artikkelen gir vi deg vår 5 beste bud på hvordan du kan tjene flere penger, helt enkelt.

1. Affiliate markedsføring

Affiliate marketing er en kunnskapskrevende eller iallfall en måte å tjene penger på som krever at du setter deg litt i gran inn i tingene, men når først du kommer i gang, da er det en veldig bra og lønnsom måte å tjener penger på.

Det er superenkelt å komme i gang med affiliate markedsføring, det eneste du skal gjøre er å tilmelde deg et eller affiliate nettverk med en plattform hvor du tenker å dele innholdet ditt, dette kan være en blogg, en profil på de sosiale medier eller en gruppe/side på Facebook.

Du kan tilmelde deg disse affiliate-nettverkene for å komme i gang allerede i dag:

Heretter finner du de annonsører du ønsker å reklamere for og deler ditt unike affiliate-lenk, når du da skaper et salg eller en annen provisjonsgivende handling hos annonsøren, vil du få utbetalt en kommisjon.

Affiliate marketing er en av de mest kjente måtene å tjener penger på nett på og er særlig populær hos de med en blogg og mange influensers i hele verden.

Opprett deg gratis som affiliate på Partner-ads

2. betalte spørreundersøkelser

I Norge og resten av verdenen er markedsføringsanalyser en kjent måte for bedrifts- og produktutviklere å forbedre seg på og dette er også en måte for deg som forbruker å tjene penger på nett på, du kan nemlig bli belønnet for å gi svarene dine.

Metoden med betalte spørreundersøkelser har eksistert i mange år og vil mest sannsynlig gjøre det fremover også.

Det er ikke store penger du kan tjene på å besvare spørreundersøkelser, men det krever hverken kapital, erfaring eller noen form for kunnskap, da det er dine personlige svar som er målet her.

Jeg har funnet en rekke paneler som tilbyr betalte spørreundersøkelser hvor du kan opprette deg og komme i gang med å tjene penger på denne måten her:

Det er 100% gratis å opprette seg hos ovenstående paneler og du vil motta spørreundersøkelser mer engang du har opprettet deg. Man tjener typisk 40 – 90 kroner per undersøkelser og sirka 2000 – 4000 kroner om måneden hvis man gjør det bra.

Konklusjon

Denne artikkel er utarbeidet i samarbeide med og Fitfact.no, Padelup.dk, Shoppr.dk, Streamguru.no og Shoppr.no.

Go to Top