Om Hyfda

Hyfda er en nystartet nettbutikk av den serielle gründeren Steffen Fonvig. Hyfda var starten på en ny karriere i gründeren og ble grunnlaget for hans web- og markedsføringsbyrå i 2016, WHOM Marketing. På nettbutikken finner du et stort antall unike produkter som du ikke ellers faller over til andre danske nettbutikker, og dette er preget av Hyfda.

Hyfda er også på vei til åpning i Norge, og du kan følge vår utvikling med den nye nettbutikken i Norge, og forhåpentligvis snart også å gå dit. Produktspekteret vil være mer eller mindre det samme, men det kan være noen forskjeller.

Hyfda er en del av gründerbedriften Fonvig Group som den danske gründeren Steffen Fonvig står bak. Hyfda er ikke juridisk bundet av Fonvig Group, men tilhører fortsatt gründervirksomheten som et undermerke.

Du kan følge Hyfda på forskjellige sosiale medier:

Gründeren bak: Steffen Fonvig

Hyfda er utviklet og drevet av seriegründer Steffen Fonvig. Han flyttet til Norge i mai 2018 og har siden jobbet med å få Hyfda til Norge. Med en enorm mangel på nettbutikker og et utvalg produkter i Norge, var det helt naturlig for Hyfda å bli en realitet i Norge, og med en bopel der oppe ble denne drømmen og visjonen satt ut i verden.

Steffen Fonvig står bak flere selskaper, startups og prosjekter rundt om i Skandinavia og er en kjent skikkelse innen online markedsføring og søkemotoroptimalisering i Danmark. Han driver også en gründerblogg på nettstedet sitt Steffenfonvig.dk, der han deler erfaringer og kunnskap om å være en gründer, jobbe med online markedsføring og hvordan komme seg på Google, i tillegg til mye mer som definitivt er av interesse for deg der er en gründer.

Du kan følge Steffen Fonvig på forskjellige sosiale medier eller lese bloggen hans på personlig hjemmeside, det er imidlertid på dansk

Hyfda er et aksjeselskap (as) som ble grunnlagt av den danske gründeren Steffen Fonvig. Du finner Hyfda as på Brønnøysundregistrene i deres register søk. Hyfda as har en adresse i Oslo, der nettbutikken og selskapet drives, men vi har ingen fysisk butikk enda, og du kan derfor bare handle våre produkter gjennom vår nettbutikk.

Hvis du er interessert i Hyfda som selskap, kan du følge oss på forretningsmediet Linkedin. Du kan finne profilen vår ved å søke etter Hyfda på Linkedin.

Hos Hyfda as streber vi etter å motta alle slags betaling slik at alle har muligheten til å handle hos oss. Hvis du har en betalingsmetode som vi ikke mottar, kan du kontakte oss gjennom vår kundeservice og vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg. Vi godtar følgende betalingsmetoder:

 • Bankoverførsel
 • Faktura (bare for selskaper)
 • Kredittkort
 • Vipps

Våre betalingsmetoder er levert av:

 • DNB bedrift
 • Paypal
 • Pensopay
 • Vipps
 • Woocommerce

Hyfda er medlem av Trygg E-Handel som betyr at du som forbruker og kunde hos Hyfda er sikret kjøpene dine. Du er sikret av:

 • Kundeservice

Sikkerhet er en topp prioritering for oss. Det er viktig å ha sikkerhet i orden når du må betale online, og det er derfor vi har et stort fokus på sikkerheten på hjemmesiden vår, slik at du kan føle deg trygg når du handler hos oss. Vi samarbeider med flere eksterne konsulenter som bidrar til høyere nettstedssikkerhet og vedlikehold av nettsteder. Vi samarbeider med:

 • WordPress

Du kan lese mer om vår personvernerklæring.

Hyfda elsker å lage morsomme og spennende konkurranser. Disse konkurransene finner du på våre sosiale medieprofiler på Facebook og Instagram. Det er ingen faste tider for disse konkurransene, og det kan derfor være smart å følge oss på de to sosiale mediene, slik at du ikke går glipp av en av konkurransene våre.

Partners

Partner - Google
Partner - Vipps
Samarbeidspartner - Startup central fra Danmark
Partner - Pensopay