Boundary supply

Boundary supply er et ukjent merke i Norge men veldig kjent rundt om i verdenen. De prousere fantastisk reiseutsyr av kvalitet med høy funksjonalitet.

Boundary supply

Boundary supply er et ukjent merke i Norge men veldig kjent rundt om i verdenen. De prousere fantastisk reiseutsyr av kvalitet med høy funksjonalitet.

Plast Wayfarer solbriller

Solbrilleserien “MOOD” er den billigste solbrillemodellen fra det velkjente Svenske solbrillemerket Zerpico og serien er veldig lik det du sikkert vet som wayfarer solbriller. Selv om wayfarer solbriller kan være forbundet med noe lavere kvalitet og holdbarhet, ikke se bort fra Zerpico solbriller serien MOOD som er noen ekstremt slitesterke og gode solbriller med en eksepsjonelt høy kvalitet til prisen.

se alle våre se alle produkter fra Boundary

Boundary vokste fra en intensjon om å lage høyt fungerende produkter gjennom teknisk innovasjon. Vi ønsket å dempe forbruketes appetitt ved å gjøre motstandsdyktige varer og støtte tiltak som direkte gir de miljøene vi trekker inspirasjon fra. Gjennom funksjonsdrevet design skaper vi viktige produkter som passer dynamikken i hverdagen, på eller utenfor stien.
Våre kunder, fabrikkarbeidere og miljøet kommer først, derfor søker vi å påvirke vårt lokalsamfunn gjennom kreativitet, nyskapende design og elastiske produkter. Vi benytter en forbruker-direkte forretningsmodell som unngår mellommenn, unødvendig frakt, emballasje og destruktive miljøfotspor.
Vi forstår at hvert trinn i produksjonsprosessen og forretningsområdet har en miljømessig og menneskelig innvirkning, så vi stoler på som et merke som implementerer bluesigntyper i hvert produkt vi oppretter og sikrer rettferdig arbeidspraksis, sikre arbeidsforhold og bærekraftig stoffproduksjon gjennom hele vår forsyningskjede.
Hvert aspekt av vår design, produksjon og distribusjonsmodell utføres med forbrukeren og miljøet i tankene.