Zerpico

Zerpico er et Svensk solbrille-brand etablert i 2014 og har med stor suksess kjørt flere kickstarterkampanjer som nå har gjort solbrillemerket verdenskjent. Uten en masse eksponering gjennom Crowdfunding, er solbrillemerket Zerpico også særlig kjent for deres unike måter å lage solbriller på. Zerpico har etterhvert laget solbriller av ethvert materiale, og det er med suksess! Hva enn det er solbriller av,  karbonfiber, titanium eller tre, så har Zerpico utviklet solbriller av det. Utover det unike materiale de bruker til deres fremstilling av solbrillene, har Zerpico også et unikt øye for detaljer og det Svenske merke slår benene vekk under oss, hver gang de kommer ut med et nytt produkt.

Det er ikke kun solbriller… Zerpico har siden deres mange suksessfulle solbrille påfunn, beveget seg fra å være et solbrillemerke til et alment merke der besitter seg med mer enn bare solbriller. Du finner bland annet  klokker, smykker og Accessories i Zerpico’s katalog den dag i dag, som vi også lagerfører og selger her hos oss.

Zerpico: Fibrous

Fibrous-serien har bare ét par solbriller, nemlig deres karbonfiber solbrille, som er et par solbriller lavet af karbob fiber og høj kvalitets solbrillelinser. Dette var Zerpico’s andenstørste crowdfunding sukkes med en total indsamling af SEK 269,580 og støttet af 375 mennesker verdenen over. Vi har samlet hele Fibrous-serien her hos Hyfda så du kan få fingrene i dine egne karbonfiber solbriller nemt og enkelt hos os.

Zerpico: MOOD

MOOD-serien er den billigste solbrille i deres sortiment af solbriller som Zerpico har lavet. Til trods for den lave pris på wayfarer solbrilleserien, har de en fantastisk kvalitet. Vi har samlet hele MOOD-serien her hos Hyfda så du kan få fingrene i dine egne MOOD wayfarer solbriller, nemt og enkelt hos os.

Zerpico: TITAN

Fibrous-serien har bare ét par solbriller, nemlig deres karbonfiber solbrille, som er et par solbriller lavet af karbob fiber og høj kvalitets solbrillelinser. Dette var Zerpico’s andenstørste crowdfunding sukkes med en total indsamling af SEK 269,580 og støttet af 375 mennesker verdenen over.

Zerpico

Du kan købe alle Zerpicos produkter i vores nettbutikk