(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-136488225-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Fibrous V4

Hjem » Produkter » Fibrous V4

Fibrous V4

kr1.599,00

Vi presenterer Fibrous V4 – karbonfiber solbriller, som vil rocke enhver anledning. Vi hadde et oppdrag å lage et par karbonfiber solbriller som både hadde kvalitet, flott design og en god pris. Og her er de. Laget til å skille seg ut, i tillegg til å være svært slitesterk og lett, er de solbrillene som vil tåle eventyr du bringer dem sammen til. V4 er vår nyeste versjon, og vi har fjernet utskiftbare linser fordi vi vil beholde høy kvalitet. Veie kun 21 gram. Fem fat hengsler. Fleksibel og holdbar. Sterke 7 linser. Polariserte linser UV400, 100% UVA / UVB-beskyttelse. Mål L: 152 mm, W: 147 mm, H: 48 mm De leveres med en sammenleggbar PU lær boks, mikrofiber veske og en polert klut.

Kategorier: , Stikkord:

Beskrivelse

Karbonfiber solbriller

Vi presenterer Fibrous, våre karbonfiber solbriller som passer for enhver anledning. På stranden, i kaffebaren, i byen eller i bilen på ferien. Du vil alltid se bra ut i våre nyanser.

Ikke alle solbriller er skapt like, det er derfor vi når og igjen for et par karbonfiber solbriller. Hvis du ikke er sikker på hvilke rammer som passer deg best, hjelper vi gjerne med å kaste lys på den beste stilen for deg. Vi tilbyr et utvalg av stilarter som rammer alle ansikter, alle laget av lett og slitesterk karbonfiber. Det er på tide at du trener opp ditt nyanser spill med et par som er glatt, klassisk og vil overleve sporadisk tommel. Velg karbonfiber solbriller i stilarter som er perfekte for komfort og beskyttelse hele dagen.

V4 er den nyeste versjonen av Zerpico‘s Carbon Fiber Solbriller.

  • Vegt bare 21 gram.
  • Fem tøndebøjler.
  • Fleksibel og holdbar.
  • Stærke 7 lags linser.
  • Polariserede linser UV400, 100% UVA / UVB beskyttelse.
  • Målinger L: 152 mm, W: 147 mm, H: 48 mm
  • De er udstyret med en foldbar PU læderboks, mikrofiberpose og en poleret klud.
Kjøp de eksklusive egte karbonfiber solbriller hos os

karbonfiber solbriller

Carbon Fiber Fibrous V4

Solbrillerne Fibrous V4 fra Zerpico af karbon fiber er

Kickstarter reklame video

Da Zerpico skulle lancerer deres solbriller af karbonfiber, satte de en crowdfunding kampange i gang. Deres kampagne for at få deres karbonfiber solbriller til verdenen var en stor succes, med 375 der støttede projektet med det svimlende beløb på SEK 259,580. Du kan se deres reklamevideo om deres “Carbon Fiber Sunglasses” herunder.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Personvernerklæring.
I Accept

Tilleggsinformasjon

MODEL

Fibrous

FABRIKANT

Zerpico

STØRRELSE

One Size, L: 152 mm, B: 147 mm, H: 48 mm

BRILLEFARVE

Sort, Rød

VÆGT

21 gram

BESKYTTELSE

100% UVA & UVB

Merke

Zerpico

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Fibrous V4”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *