Kjøp Solbriller på nett

Hvis du trenger nye solbriller, har du kommet til rett sted. På Hyfda har vi funnet de absolutt kuleste solbrillene som skal betales, men samtidig opprettholder en høy kvalitet og ikke minst en unik skandinavisk design.

Plast Wayfarer solbriller

Solbrilleserien “MOOD” er den billigste solbrillemodellen fra det velkjente Svenske solbrillemerket Zerpico og serien er veldig lik det du sikkert vet som wayfarer solbriller. Selv om wayfarer solbriller kan være forbundet med noe lavere kvalitet og holdbarhet, ikke se bort fra Zerpico solbriller serien MOOD som er noen ekstremt slitesterke og gode solbriller med en eksepsjonelt høy kvalitet til prisen.

se alle våre plast wayfarer solbriller

Tre solbriller

Solbrilleserien “EYEWOOD” er helt unikt og skiller seg ut, fordi rammen på solbrillene er laget av ekte tre og en helt unik design i tillegg til det vanlige. solbriller laget av tre, tresolbriller, solbriller tre, tre solbriller.

se alle våre tre solbriller

Karbonfiber solbriller

Solbrillemodellen “FIBROUS” er den mest kjente solbrille-modellen siden den ble lansert på solbrille-merkevaren Zerpico da de lanserte sin fundraising-kampanje på Kickstarter med stor suksess. akkurat som en Zerpicos Eyewood-modell laget av tre, er Fibrous sunglassmodellen laget av et unikt materiale, excatly carbon fiber.


se alle våre karbonfiber solbriller
se alle våre titanium solbriller

Vi har solbriller for alle behov

Uansett hva du trenger å gjøre, hvor du går og hva antrekk du trenger å ha på, har vi et par solbriller som passer. Vi har solbriller for alle behov, uavhengig av vind og vær, slik at du kan se bra ut hele tiden. Solbrillene våre er av høy kvalitet og for billige penger, vi har et stort utvalg av solbriller og billige solbriller til alle formål og formål. Med 100% UVA og UVB beskyttelse i alle våre solbriller, miljøvennlig produksjon og lav vekt, går du aldri galt med solbrillene våre. Når du kjøper solbriller i nettbutikken, kan du være sikker på rask levering og samtidig få gratis frakt hvis du kjøper for mer enn DKK 700, – sammen. Vi sender alle våre bestillinger innen 24 timer etter mottak, slik at du kan solbriller så snart som mulig.


Solbriller 2019: Solbriller av høy kvalitet

Hyfda holder oss oppdatert med de nyeste nye solbrillene hele tiden, og vårt utvalg av solbriller er skreddersydd for året, slik at du kan være sikker på at når du har et par Hyfda solbriller, er du oppdatert med det siste solbriller mote i 2019. Så uansett år eller årstid finner du et variert utvalg av solbriller laget av forskjellige materialer, for eksempel solbriller laget av tre, plastik solbriller og solbriller fra karbonfiber.