(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-136488225-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Butikk

Hjem » Butikk
 • Eksklusivt for Hyfda kan du kjøpe de populære wayfarer solbrillene "MOO: D" fra det populære Zerpico solbrillermerket. Solbrillene MOOD Wayfarer Lucky er fra plast solbriller-serien MOOD, som består av en rekke forskjellige wayfarer solbriller laget av plast som ikke koster så mye til tross for høy kvalitet og kult design.

  
  
  
  
 • Eksklusivt for Hyfda kan du kjøpe de populære wayfarer solbrillene "MOO: D" fra det populære Zerpico solbrillermerket. Solbrillene MOOD Wayfarer Classy er fra plast solbriller-serien MOOD, som består av en rekke forskjellige wayfarer solbriller laget av plast som ikke koster så mye til tross for høy kvalitet og kult design.

  
  
 • Fibrous V4

  kr1.599,00
  Vi presenterer Fibrous V4 - karbonfiber solbriller, som vil rocke enhver anledning. Vi hadde et oppdrag å lage et par karbonfiber solbriller som både hadde kvalitet, flott design og en god pris. Og her er de. Laget til å skille seg ut, i tillegg til å være svært slitesterk og lett, er de solbrillene som vil tåle eventyr du bringer dem sammen til. V4 er vår nyeste versjon, og vi har fjernet utskiftbare linser fordi vi vil beholde høy kvalitet. Veie kun 21 gram. Fem fat hengsler. Fleksibel og holdbar. Sterke 7 linser. Polariserte linser UV400, 100% UVA / UVB-beskyttelse. Mål L: 152 mm, W: 147 mm, H: 48 mm De leveres med en sammenleggbar PU lær boks, mikrofiber veske og en polert klut.
 • Eksklusivt for Hyfda kan du kjøpe de populære wayfarer solbrillene "MOO: D" fra det populære Zerpico solbrillermerket. Solbrillene MOOD Wayfarer Foxy er fra plast solbriller-serien MOOD, som består av en rekke forskjellige wayfarer solbriller laget av plast som ikke koster så mye til tross for høy kvalitet og kult design. Om du er på leting etter det lille ekstra til en rimelig pris er disse solbrillene perfekte for å få den ultimate sommerlooken. De ser ikke bare utrolig kule ut, de er også av god kvalitet og behagelige å bruke.  Dessuten er leopardmønsteret igjen, som i mange år tidligere ett MUST for sommeren 2019. Disse solbrillene fra Zerpico har leopardmønster og er i fargen brun.
 • Eksklusivt for Hyfda kan du kjøpe de populære tresolbriller “Eyewood” fra det populære Zerpico solbrillermerket. Solbrillene Eyewood Wayfarer Kiwi er fra tresolbriller-serien Eyewood, som består av en rekke forskjellige wayfarer solbriller laget av tre som ikke koster så mye til tross for høy kvalitet og kult design.
 • Vi presenterer TITAN Wayfarer, våre nye titan solbriller. Luksuriøse og sporty solbriller laget av titan i høy kvalitet og utskiftbare linser, slik at du kan endre utseendet hver dag for enhver anledning. Veie kun 25 gram. Hyper-uttrekkbare tyske OBE hengsler. Polariserte linser UV400, 100% UVA / UVB-beskyttelse Sterke 7 linser. Fleksibel og holdbar. Opp til...

  
  
 • Vi presenterer TITAN Wayfarer, våre nye titan solbriller. Luksuriøse og sporty solbriller laget av titan i høy kvalitet og utskiftbare linser, slik at du kan endre utseendet hver dag for enhver anledning. Veie kun 25 gram. Hyper-uttrekkbare tyske OBE hengsler. Polariserte linser UV400, 100% UVA / UVB-beskyttelse Sterke 7 linser. Fleksibel og holdbar. Opp til...
 • Asgard

  kr999,00
 • Haremsbukser er både behagelige og stilfulle. De kan brukes til en hver anledning, grunnet det stilfulle og elastiske designet. Buksene er unisex og finnes i størrelsene S, M, L, XL. Harembuksene fås i fargen svart, og passer derfor også perfekt til det meste.
 • NOMATIC 30L Travel Bag er den perfekte, hvor som helst, gjør noe bag. Den er laget av slitesterke vanntette materialer og glidelåser. Det allsidige stroppsystemet lar deg gå fra ryggsekken til duffel bære for de tidene når du trenger mer fleksibilitet. Skoskapet har en ventilert dør med en vanntett klaff som gjør at du kan velge om du vil holde vannet ut eller tillate ventilasjon. Over 20 funksjoner gjør vår 30 l bag det perfekte valget for alt fra en dag til treningsstudioet til en helgferie.